ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιδείνωση του καιρού με έντονα φαινόμενα

Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, νοτιοδυτικά και ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότια, με τα φαινόμενα να εξασθενούν προσωρινά νωρίς το απόγευμα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και αργότερα ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, και αργότερα μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά ταραγμένη, ενώ αργότερα ταραγμένη θα καταστεί τόσο στα νότια όσο και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στις καταιγίδες τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και παροδικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη και αργότερα στα δυτικά και νότια μέχρι κυματώδης.

Την Παρασκευή αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σαββάτο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενώ την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X