ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιβεβαιώνει τις καταγγελίες Φαίδωνος ο ΥΠΕΣ

Απάντηση στο Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με δηλώσεις του για κακοδιαχείριση

Απάντηση στο Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με δηλώσεις του για κακοδιαχείριση - όπως ανέφερε - τουρκοκυπριακών περιουσιών στην Πάφο έδωσε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο οποίος δηλώνει ότι το Υπουργείο του και ιδιαίτερα η Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών έχει ξεκινήσει μία πολύ εντατική προσπάθεια εντοπισμού και πάταξης της οποιασδήποτε κακοδιαχείρισης που έχει συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια.

Σε σημερινή γραπτή δήλωσή του, με αφορμή τις ψεσινές δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος αναφορικά με "κακοδιαχείριση τ/κ περιουσιών στην Πάφο", ο Υπουργός Εσωτερικών δηλώνει ότι όλες οι περιπτώσεις είναι σε γνώση τόσο του ιδίου, όσο και της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τ/κ Περιουσιών του ΥΠΕΣ.

«Συγκεκριμένα», αναφέρει, «οι καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου αφορούν επτά περιπτώσεις οι οποίες ήταν ήδη σε γνώση του Υπουργού και για τις οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί οι αναγκαίες διαδικασίες ανάκτησής τους ή/και λήψης άλλων διορθωτικών μέτρων, όπως είναι η αναπροσαρμογή του ενοικίου κ.α».

Ο ΥΠΕΣ δηλώνει ότι οι πιο πάνω υποθέσεις αφορούν ένα σχετικά πολύ μικρό αριθμό περιπτώσεων, αφού η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου έχει εντοπίσει και πολλές άλλες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης τις οποίες διερευνά και διαχειρίζεται.

Σε ό,τι αφορά στην πάταξη της οποιασδήποτε κακοδιαχείρισης, ο κ. Πετρίδης δηλώνει ότι «η αποφασιστικότητά μας είναι δεδομένη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X