ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επί ποδός η Τροχαία για την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο

Την ερχόμενη Τετάρτη 18/07/2018 και ώρα 6:30μ.μ., θα πραγματοποιηθούν οι τελετές ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών θητείας 2018 ΕΣΣΟ και των νεοπροσληφθέντων γυναικών ΣΥ.ΟΠ. (3η σειρά).

Για διευκόλυνση του κοινού που θα παρευρεθεί στις τελετές ορκωμοσίας, έχουν ληφθεί από τα Τμήματα Τροχαίας της κάθε επαρχίας επιπρόσθετα μέτρα, ως ακολούθως:

Επαρχία Λάρνακας

Η τελετή ορκωμοσίας για τους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας της 2018 ΕΣΣΟ θα πραγματοποιηθεί στο νέο Στάδιο ΓΣΖ. Το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα γύρω από το χώρο του σταδίου για την εξυπηρέτηση του κοινού και την ομαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης. 

Οι οδηγοί ερχόμενοι από Λευκωσία και επαρχία Αμμοχώστου, προτρέπονται να κατευθυνθούν από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς τον κυκλικό κόμβο Kleima και στη συνέχεια, να κινηθούν δεξιά και να εισέλθουν στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου.

Επαρχία Λεμεσού 

Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί στο Τσίρειο Στάδιο για τις προσληφθέντες γυναίκες ΣΥ.ΟΠ (3ης σειράς) και για τους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας της 2018 ΕΣΣΟ. 

Οι πολίτες θα μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης του Τσιρείου Σταδίου (νότια, δυτικά και ανατολικά). 

Κατά την αποχώρησή του, καλείται το κοινό να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών που θα βρίσκονται στους κυκλικούς κόμβους του παρακαμπτηρίου δρόμου Λεμεσού (βόρεια του σταδίου) και στην οδό Στέλιου Κυριακίδη.

Επαρχία Πάφου 

Η τελετή ορκωμοσίας για τους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας της 2018 ΕΣΣΟ θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ», όπου και αναμένεται να παρατηρηθεί αυξημένη τροχαία κίνηση. Ως εκ τούτου, για διευκόλυνση του κοινού και για αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα από το Τμήμα Τροχαίας Πάφου.

Ειδικότερα, προτρέπεται το κοινό μεταξύ των ωρών 5μ.μ. – 8.30 μ.μ., να αποφεύγει να χρησιμοποιεί τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει τους χώρους στάθμευσης του σταδίου και τον ανοικτό χώρο απέναντι από το στάδιο, το γήπεδο του 9ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και του χώρους της πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη επί της Λεωφόρου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, μέχρι το πέρας της ορκωμοσίας προτρέπονται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται αυστηρά με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών/τροχονόμων και τα σήματα τροχαίας. Επίσης, καλούνται οι συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων να αφιχθούν στους πιο πάνω χώρους όσο γίνεται νωρίτερα και όχι πιο αργά από τις 6μ.μ., προκειμένου να αποφευχθεί συμφόρηση της τροχαίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X