ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στο Τρόοδος (Pics)

Η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας είχε αυτό το αποτέλεσμα

Η απότομη βουτιά του υδραργύρου είχε τα θετικά της, καθώς, αφενός ξεφύγαμε από το καλοκαιρινό κλίμα που δεν έλεγε να μας εγκαταλείψει και, αφετέρου, έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στο Τρόοδος.

Σύμφωνα με την σελίδα «KitasWeather», οι κάμερες που είναι εγκατεστημένες σε ξενοδοχείο στην περιοχή Τροόδους, κατέγραψαν τα ξημερώματα της Παρασκευής την πρώτη χιονόπτωση της σεζόν. Όπως αναφέρεται στην σελίδα, η θερμοκρασία την ώρα της χιονόπτωσης ήταν μόλις 1 βαθμός Κελσίου.

Ωστόσο, δεν υπήρξε χιονόστρωση, διευκρινίζει.

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και παροδικά στα δυτικά µέχρι κυµατώδης, αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X