ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή καταδίωξη και διαδοχικά τροχαία στην Αραδίππου

Συγκρούστηκε με διερχόμενα οχήματα ο ύποπτος

Τριαντάχρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη και στην κατοχή του εντοπίστηκε αθλητικό πιστόλι και μικρή ποσότητα κάνναβης.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας – Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.
 
Σε σημείο κοντά στην έξοδο της Ορόκλινης οι αστυνομικοί έκαναν σήμερα σε αυτοκίνητο να σταματήσει κάτι που ο οδηγός του δεν έπραξε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη του από τα μέλη της Δύναμης.
 
Κοντά στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύο οχήματα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί, ενώ ο οδηγός βγήκε από αυτό και άρχισε να τρέχει στο δρόμο.
 
Οι αστυνομικοί εξήλθαν από το δικό τους υπηρεσιακό όχημα και κατάφεραν να συλλάβουν τον 30χρονο οδηγό ενώ στο αυτοκίνητο βρισκόταν και 29χρονη.
 
Σε περαιτέρω έλεγχο η Αστυνομία εντόπισε στο αυτοκίνητο μικρή ποσότητα κάνναβης και ένα περίστροφο το οποίο ύστερα από εξετάσεις εμπειρογνωμόνων διαπιστώθηκε ότι είναι αθλητικό.
 
Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε επίσης ότι εναντίον του 30χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του από τα ΤΑΕ Αρχηγείου και Λεμεσού για υποθέσεις που αφορούν ένοπλη ληστεία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X