ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανθρωποκυνηγητό και πυροβολισμοί στην Πάφο

Υπό κράτηση 22χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα 22χρονος για υπόθεση κλοπής οχήματος και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Το Δικαστήριο διέταξε την διήμερη προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ομάδας «Ζ» έθεσαν χθες υπό διακριτική παρακολούθηση, αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Πάφο και το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 22 Ιουνίου, 2018.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, εντόπισαν πρόσωπο να πλησιάζει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και να ανοίγει την πόρτα του οδηγού.

Τα μέλη της Αστυνομίας τον προσέγγισαν και μόλις αυτός τους αντιλήφθηκε, τράπηκε σε φυγή πεζός.

Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να σταματήσει αλλά αυτός συνέχισε και χρειάστηκε να ριχθούν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί για να καταστεί δυνατή η αποκοπή του.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του, ένα ζευγάρι γάντια, ένα πολυεργαλείο καθώς και το κλειδί του κλοπιμαίου αυτοκινήτου.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως ήταν ο 22χρονος από την επαρχία Πάφου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Νωρίτερα:

Στην σύλληψη 22χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής μισή ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη του 22χρονου έγινε την ώρα που αυτός επιχειρούσε να εισέλθει σε κλεμμένο όχημα έχοντας στην κατοχή του και διαρρηκτικά εργαλεία.

Το συγκεκριμένο όχημα είχε κλαπεί όπως διαφάνηκε από περιοχή της Πέγειας την προηγούμενη εβδομάδα.

Χτες το όχημα εντοπίστηκε σε περιοχή της Χλώρακας και τέθηκε υπό παρακολούθηση από την Αστυνομία από τις 22:00 το βράδυ.

Το βράδυ ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα θεάθηκε να προσεγγίζει την περιοχή. Το ένα εξ αυτών αποβιβάστηκε και προσέγγισε το κλοπιμαίο όχημα το οποίο παρακολουθείτο από την Αστυνομία και προσπάθησε να εισέλθει σ’ αυτό.

Εκείνη την στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί αλλά μόλις τους αντιλήφθηκε ο 22χρονος επιχείρησε να διαφύγει.

Ακολούθως καταδιώχθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του νεαρού που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές κυρίως με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X