ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επανέρχεται η Θ. Ανθοπούλου: «Με μετατρέψατε σε εξίσωση, αλλά λείπει το ένα μου χέρι»

Η Ασφαλιστική κατέβαλε 160 χιλιάδες ευρώ, αλλά η ίδια δεν έλαβε ακόμα το ποσό, καταγγέλλει

Με ένα έντονο μήνυμα στα social media, επανήλθε η Θέμιδα Ανθοπούλου, σε σχέση με το ατύχημά της στην Λεβέντειο Βιβλιοθήκη, μετά από το οποίο το ένα της χέρι έμεινε παράλυτο.

Όπως αναφέρει η κ. Ανθοπούλου, η Ασφαλιστική εταιρεία κατέβαλε, εδώ και μερικές εβδομάδες, το ποσό των 160 χιλιάδων ευρώ στο Ίδρυμα για το ατύχημά της, ωστόσο, στην ίδια, δεν καταβλήθηκε ακόμα το ποσό. Η κ. Ανθοπούλου διερωτάται εάν το Ίδρυμα θα κρυφτεί και πάλι πίσω από νομικίστικες δικαιολογίες, για να μην της καταβληθεί σύντομα το ποσό.

Η Ασφαλιστική εταιρεία, συνεχίζει, για να καταβάλει τα λεφτά, σημαίνει ότι αναγνωρίζει την δική της ευθύνη, αλλά παράλληλα ρωτά δημόσια τους πρώην εργοδότες της γιατί έλαβαν το ποσό, αφού δεν είχαν πρόθεση να το καταβάλουν άμεσα στην ίδια, η οποία τα έχει άμεση ανάγκη, καθώς επωμίστηκε όλα τα έξοδα για τις θεραπείες της.

Αυτούσιο το κείμενό της:

«Έτσι όπως ακριβώς κατέγραψα στην συνέντευξή μου στο Must. Στην τελική είτε είσαι δίκαιος Άνθρωπος, είτε όχι. Είτε είσαι Άνθρωπος είτε όχι. Για περισσότερο από 1,5 χρόνο επωμίζομαι εξ ολοκλήρου κάθε έξοδο που η καταραμένη θυρίδα της Λεβεντείου Πινακοθήκης επέφερε βίαια στη ζωή μου. Θεραπείες, φάρμακα, ταξίδια σε εξιδεικευμένα κέντρα του εξωτερικού. Όλα, απολύτως όλα! Έχω πληροφορηθεί ότι εδώ κ κάποιες εβδομάδες η Ασφαλιστικη Εταιρεία του Ιδρύματος έχει πληρώσει στο Ίδρυμα το ποσό των 160,000 ευρώ για το ατύχημά μου, βάσει του μεταξύ τους συμβολαίου στο πλαίσιο της υποχρεωτικής δια νόμου ασφάλισης της ευθύνης εργοδότη κ αποτελεί μέρος της νόμιμης αποζημίωσης που δικαιούμαι. Ίσως θα κρυφτούν κ πάλι πίσω από νομικίστικες δικαιολογίες για να μην μου καταβληθεί άμεσα το ποσό. Αλλά τους ρωτώ δημόσια, εργοδότες κ δικηγόρους τους, γιατί έλαβαν τα χρήματα αφού δεν είχαν πρόθεση να τα δώσουν άμεσα; Η ασφαλιστικη εταιρεία για να πληρώσει, προφανέστατα αναγνώρισε δική τους ευθύνη, άρα ποιος δικαιούται άμεσα αυτά τα χρήματα; Ποιος έχει ανάγκη αυτά τα χρήματα; Μήπως είναι άνανδρο όλο αυτό; Να χτυπάς συνεχώς έναν άνθρωπο που το μόνο του λάθος ήταν ότι σου εργαζόταν με αφοσίωση. Με μετατρέψατε σε εξίσωση κύριοι, αλλά από τους συντελεστές, όσο κ αν αρνείστε να το παραδεχτείτε, λείπει το ένα μου χέρι. Κ εγώ δυσκολεύομαι πολύ να το αποδεχτώ, αλλά δυστυχώς δεν έχω επιλογή. Γι αυτό κ σήμερα με επιστολή μου προς το Ίδρυμα απαιτώ να μου καταβληθεί άμεσα το ποσό των 160,000 ευρώ, κ το απαιτώ γιατί ανήκει σ´εμένα! Κ ένα αναπόφευκτο ερώτημα προς αυτούς που τους είχα οικογένεια, τις δυνάμεις της αλλαγής που θα συνθλίψουν το κατεστημένο κ θα κτίσουν νοσοκομεία. Τι έχουν να πουν γι αυτό; Πάλι φταίω εγώ που μιλώ; Πώς θα έπραττε η Αναστασία ως ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αν εργοδότης μου δεν ήταν το Ίδρυμα Λεβέντη; Γιατί αν είσαι η Αλλαγή ανεξαρτήτως προσωπικών σου συμφερόντων πολεμάς για τα δικαιώματα ενός Ανθρώπου που γνωρίζεις καλά ότι υποφέρει! Πώς θα ένιωθες Νικόλα μου αν ήταν κάποιος από την οικογένειά σου στη θέση μου; Θα αγωνίζοσουν για τα δικαιώματά του; Σίγουρα ναι. Αν όμως ήσουν η Αλλαγή κ η Ελπίδα -όπως αφελώς κάποτε πίστευα κ εγώ ότι ήσουν- θα αγωνιζόσουν σθεναρά κ για τα δικά μου δικαιώματα...»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X