ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντοπίστηκε κλοπιμαίο αυτοκίνητο στη Λεμεσό

Πως τσάκωσε το δράστη η αστυνομία - Συνελήφθη 43χρονος

Στη σύλληψη 43χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Η σύλληψη του 43χρονου, διενεργήθηκε χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια επιχείρησης του ΟΠΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, το όχημα, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο από την 1η Οκτωβρίου 2018, εντοπίστηκε σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος κατοικιών στη Λεμεσό. Η περιοχή τέθηκε υπό παρακολούθηση από τα μέλη του ΟΠΕ και χθες γύρω στις 11.10μ.μ., θεάθηκε ο 43χρονος, να το πλησιάζει, να το ξεκλειδώνει με τη χρήση τηλεχειριστηρίου και να εισέρχεται σε αυτό.

Διαβάστε επίσης Φωτιά ξέσπασε σε εν κινήσει λεωφορείο στη Λάρνακα (pics)

Αμέσως επενέβησαν οι αστυνομικοί και ανέκοψαν το όχημα. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 43χρονου, ένα πορτοφόλι το οποίο φέρεται να ανήκει στον 45χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος.

Εναντίον του 43χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Το πρωί σήμερα, ο 43χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Η κλοπή του οχήματος, είχε καταγγελθεί στο ΤΑΕ Λεμεσού, από τον 45χρονο ιδιοκτήτη του, λίγο μετά το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 12μ. της ίδιας μέρας, είχε μεταβεί σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού, για κολύμπι. Ενώ βρισκόταν εντός της θάλασσας για κολύμπι, άγνωστος φέρεται να έκλεψε το τσαντάκι του, που είχε αφήσει στην παραλία, το οποίο περιείχε το κλειδί του αυτοκινήτου του και το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως ανέφερε ο 45χρονος, όταν αντιλήφθηκε την κλοπή, έψαξε να βρει το αυτοκίνητό του, χωρίς ωστόσο να το εντοπίσει εκεί που το είχε σταθμεύσει. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο εντός του οχήματος, είχε αφήσει το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και δύο πιστωτικές κάρτες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X