ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έντονα καιρικά φαινόμενα και το βράδυ

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε: αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και στα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο ενώ σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι πολύ κυματώδης μέχρι τρικυμιώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους
6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά ψυχρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο και την Κυριακή: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Τη Δευτέρα: ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο το Σάββατο και μικρή πτώση από την Κυριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X