ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εννέα χρόνια φυλάκιση σε 37χρονο για υπόθεση κοκαϊνης

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2016 σε επεισοδιακή καταδίωξη

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε την Πέμπτη στη Λευκωσία, καταδίκασε 37χρονο σε ποινή φυλάκισης 9 ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά ναρκωτικά.

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2016 σε επεισοδιακή καταδίωξη , ύστερα από πληροφορία ότι ήταν οδηγός σε όχημα επρόκειτο να κατευθυνθεί από τη Λάρνακα προς τη Λευκωσία μεταφέροντας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ο οδηγός παρέλειψε να συμμορφωθεί σε σήμα για να σταματήσει για έλεγχο και αναπτύσσοντας ταχύτητα είχε προσκρούσει σε περιπολικά και κατάφερε να διαφύγει. Για να γίνει κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος αφού οδηγείτο επικίνδυνα για την τροχαία κίνηση και τους χρήστες του οδικού δικτύου, τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν χρήση του υπηρεσιακού οπλισμού τους, ενώ το ύποπτο όχημα με τον 37χρονο συνέχισε την πορεία του προς τον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου 25ης Μαρτίου.

Αφού διένυσε κάποια απόσταση, ο οδηγός θεάθηκε να ρίχνει από το παράθυρο του οδηγού ένα πακέτο περιτυλιγμένο με κολλητική ταινία, το οποίο όπως διαπιστώθηκε περιείχε κοκαΐνη βάρους ενός κιλού περίπου και παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Στη συνέχεια, το όχημα ανακόπηκε στην οδό Ανεξαρτησίας στο Στρόβολο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται και πάλι προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα και όπως διαπιστώθηκε οδηγός ήταν 37χρονος ο οποίος και επιτέθηκε και κτύπησε με τα χέρια του μέλος της Υ.ΚΑ.Ν, τραυματίζοντας το. Ακολούθως, χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία και αφού ακινητοποιήθηκε, ο ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο κινητά τηλέφωνα. Έρευνα έγινε και στην οικία του όπου εντοπίστηκαν δύο κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X