ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα βαρομετρικό φεύγει, άλλο έρχεται

Μέχρι την Κυριακή «τραβάει» η κακοκαιρία

Βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι το βράδυ, ενώ νέο βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει παροδικά την περιοχή, από το απόγευμα της Πέμπτης.


Χαμός στην Λεμεσό: Ανέβλυζε η... άσφαλτος! (Vid)


Απόψε, αρχικά, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Σταδιακά τα φαινόμενα εξασθενούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


Προσοχή! Αυτούς ψάχνει η αστυνομία (pic)


Αύριο παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ισχυροί, 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Έρχονται καταιγίδες με σφοδρούς ανέμους

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι κυματώδης.

Την Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Το Σάββατο αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ από το απόγευμα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ορεινά.

Την Κυριακή αυξημένες νεφώσεις αρχικά θα δώσουν τοπικές βροχές ενώ σταδιακά τα φαινόμενα εξασθενούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X