ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπρησμός πλυντηρίου αυτοκινήτων - Άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση

Υπό κράτηση οι τρεις κατηγορούμενοι

Στην άμεση καταχώρηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, υπόθεσης εμπρησμού, για εκδίκαση της, προχώρησε χθες η Αστυνομία, εναντίον τριών προσώπων, οι οποίοι θα παραμείνουν υπό κράτηση σύμφωνα με οδηγίες του Δικαστηρίου, για σκοπούς εκδίκασης της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορά εμπρησμό πλυντηρίου οχημάτων, που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας και διαπράχθηκε γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα της 23ης Αυγούστου, 2018. Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, η πυρκαγιά είχε τεθεί κακόβουλα και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο υποστατικό.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των τριών υπόπτων, ηλικίας 28, 29 και 47χρόνων, στη βάση Δικαστικών ενταλμάτων που εξασφαλίστηκαν μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον τους.

Ακολούθως της σύλληψης τους, εναντίον των τριών υπόπτων είχαν εκδοθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διατάγματα
προσωποκράτησης τους για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Χθες Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων, τα τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου η Αστυνομία προχώρησε στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση της.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε τους τρεις κατηγορούμενους σε απευθείας Δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας και διέταξε όπως οι τρεις τους παραμείνουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Δικαστηρίου, στις 20 Σεπτεμβρίου, 2018.


Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X