ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπρησμός οχήματος στη Λεμεσό και φωτιά σε κατοικία στην Πάφο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα

Σε εμπρησμό, όπως φάνηκε εκ πρώτης όψεως, οφείλεται η πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Porsche Panamera που ξέσπασε τα ξημερώματα και κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, στις 03.43 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Porsche Panamera το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης σε οικία στην οδό Μάριου Χριστοφόρου στην Παλλώδια.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.02. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος, στο χώρο της μηχανής και στο χώρο επιβατών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Επίσης στις 02.52 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στο χωριό Κολώνι Πάφου και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.27.

Για την κατάσβεση της εστίας της πυρκαγιάς έγινε αποδόμηση μέρους της οροφής και των τοίχων που εφάπτονται με το τζάκι. Δεν κινδύνευσε κανένας ένοικος της οικίας. Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ελαττωματικής καπνοδόχου τζακιού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 20ης Ιανουαρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 21ης Ιανουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 19 κλήσεις για βοήθεια ,13 πυρκαγιές, 5 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X