ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπρησμός γνωστού πλυντηρίου οχημάτων: Δεύτερο άτομο υπό κράτηση

Τον έπιασε η ΥΚΑΝ με όπλο και εκρηκτικές ύλες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 29χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού.

Ο 29χρονος συνελήφθη χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού πλυντηρίου οχημάτων στη Λευκωσία που διαπράχθηκε στις 23/8/2018.

Διαβάστε επίσης: «Κάτι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σκότωσε τους γονείς μου» (vid)

Για την ίδια υπόθεση, τελεί επίσης υπό κράτηση 28χρονος. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη 29χρονος για υπόθεση εμπρησμού

Πρόσωπο ηλικίας 29 ετών εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση εμπρησμού, συνελήφθη χθες στη Λευκωσία.

Ο 29χρονος συνελήφθη γύρω στις 5.30μ.μ. χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού πλυντηρίου οχημάτων στη Λευκωσία που διαπράχθηκε στις 23/8/2018.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε και ανακόπηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λευκωσία, από μέλη της ΥΚΑΝ. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία και υποστατικά του στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκε ένα ομοίωμα πυροβόλου όπλου, δύο σπρέι, 30 κυνηγετικά φυσίγγια και επανασυνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Για την υπόθεση του εμπρησμού, συνελήφθη στις 25/8/2018, ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, το οποίο οδηγήθηκε χθες ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X