ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπρησμοί καφετεριών: Οι ιδιοκτήτες να «σπάσουν» την σιωπή τους

Προβληματίζουν τις αρχές οι συνεχόμενοι εμπρησμοί

Πυροσβεστική και Αστυνομία τέθηκαν σε συναγερμό για ακόμη μια φορά, αφού χθες, Τετάρτη 13/6 ακόμη ένα μαγαζί γίνεται στόχος από εμπρηστές. 

Με αφορμή το χθεσινό εμπρησμό σε γνωστή μπυραρία στον Στρόβολο, οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό αφού το τελευταίο διάστημα, καφετέριες και μπυραρίες γίνονται «στάχτες» από άγνωστους. 

Οι ακριβείς συνθήκες και οι λόγοι που οι καφετέριες/μπυραρίες γίνονται στόχοι εμπρηστών είναι κάτι που απασχολεί την Αστυνομία και καλεί τους ιδιοκτήτες να «σπάσουν» επιτέλους την σιωπή τους για να διευκολύνουν το έργο τους αλλά και να τσακώσουν τους ηθικούς αυτουργούς.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας έκανε ανοιχτό κάλεσμα στους ιδιοκτήτες να μιλήσουν ξεκάθαρα για τους εμπρησμούς των μαγαζιών τους δίνοντας όλα τα στοιχεία που έχουν στην διαθεσή τους. Συγκεκριμένα ο κύριος Αγγελίδης είπε, «η αστυνομία καλεί του παραπονούμενους και ουσιαστικά τα θύματα στις περιπτώσεις των εμπρησμών να συνεργάζονται με την αστυνομία έτσι ώστε να δίδουν τα οποιαδήποτε στοιχεία η πληροφορίες έχουν, ή ακόμα και υποψίες»

Τα κίνητρα των δραστών από τις μέχρι στιγμής έρευνες φαίνεται να σχετίζονται με την «προστασία» ενώ οι ανακριτές πιστεύουν ότι πίσω από τις κακόβουλες αυτές ενέργειες κρύβεται ένα άτομο

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X