ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελικόπτερο Αστυνομίας: Ξανά χαμηλές πτήσεις πάνω από την Λευκωσία

Δείτε τον λόγο

Ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, θα πραγματοποιήσει στις 3 το απόγευμα σήμερα, πτήση πάνω από την πρωτεύουσα στο πλαίσιο χαρτογράφησης του κυκλοφοριακού προβλήματος και εντοπισμού εναλλακτικών λύσεων.

Θυμίζουμε ότι νωρίς το πρωί της Παρασκευής, το ελικόπτερο της Αστυνομίας πραγματοποίησε χαμηλές πτήσεις πάνω από περιοχές της Λευκωσίας, σε ώρα αιχμής, για να καταγράψει και να χαρτογραφήσει το σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται στις κύριες οδικές αρτηρίες.

Όπως αναφερόταν σε ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα, η Αστυνομία αναλαμβάνει αυτή την προσπάθεια λαμβάνοντας υπόψη τις συζητήσεις που διεξάγονται σε διάφορα επίπεδα, για το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Η καταγραφή των δεδομένων και η υποβολή εισηγήσεων θα αποσκοπεί στην άμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος και στη μείωση της ταλαιπωρίας του κοινού στους δρόμους.

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι τα κυκλοφοριακά προβλήματα στις πόλεις προκύπτουν από την έλλειψη αναγκαίων υποδομών στο οδικό δίκτυο και μέσων δημοσίων μεταφορών που είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν και να ενισχυθούν. Διαφορετικά τα προβλήματα θα επιδεινώνονται χρόνο με τον χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X