ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεύθερος υπό όρους 22χρονος για απόπειρα φόνου σε κατασκηνωτικό χώρο

Σε βάρος 36χρονου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα 22χρονος, κάτοικος της Επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 36χρονου από τη Λάρνακα που διεπράχθη στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου.

Εναντίον του 22χρονου καταχωρήθηκε ποινική δίωξη για υπόθεση απόπειρας φόνου και το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 22χρονος παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου εκ νέου προκειμένου να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει την 27η Σεπτεμβρίου του 2017.

Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως ο 22χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, υπέγραψε εγγύηση ύψους 30 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list, και θα εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Ο 22χρονος εξ αρχής κράτησε στάση σιωπής και δεν έδειξε διάθεση να συνεργαστεί με τις ανακριτικές Αρχές.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η σύλληψη του 22χρονου έγινε την 16η Αυγούστου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.

Πρόκειται για περιστατικό που έγινε γύρω στις 1 τα ξημερώματα στις 14/8/2017 σε κατασκηνωτικό χώρο της επαρχίας Πάφου, όπου ένα πρόσωπο ηλικίας 36 χρόνων, είχε δεχθεί κτύπημα με μαχαίρι στην ωμοπλάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X