ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεύθεροι με όρους οι δύο για εμπρησμό μηχανουργείου το 2016

Τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στο stop list

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 49 και 42 ετών που είχαν συλληφθεί χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, εμπρησμού, κλοπής, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο όρισε την υπόθεση για τις 18.4.2019 και διέταξε όπως αυτοί αφεθούν ελεύθεροι με όρους.

Συγκεκριμένα τα δύο πρόσωπα κατέβαλαν 1.000 ευρώ μετρητά έκαστος , προσωπική εγγύηση έκαστος 20.000 ευρώ , τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στο stop list , παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και θα πρέπει να υπογράφουν τρεις φορές την εβδομάδα στο κεντρικό αστυνομικό σταθμό.

Εναντίον τους προέκυψε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 30ης Αυγούστου 2016, σε υποστατικό επιδιόρθωσης οχημάτων, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το ιστορικό της υπόθεσης η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει τα χαράματα της 30ης Αυγούστου του 2016 σε υποστατικό επιδιόρθωσης οχημάτων που βρίσκεται στην Πάφο.

Η πληροφορία για την πυρκαγιά λήφθηκε γύρω στις 3.14 τα ξημερώματα και στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Εντός του υποστατικού υπήρχαν διάφορα οχήματα, εκ των οποίων ένα καταστράφηκε ολοσχερώς, δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ σε τρίτο όχημα εντοπίστηκε υγρή ύλη που πιστεύεται ότι είναι εύφλεκτη.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι τα δύο οχήματα ανήκουν στον ιδιοκτήτη του υποστατικού, ενώ οι πινακίδες εγγραφής που βρίσκονταν τοποθετημένες στο όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς, διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε μοτοποδήλατο, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X