ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεύθεροι Έφη Ηροδότου και Ζαβράντωνας

Αέρα ελευθερίας ανασαίνουν οι δύο καταδικασθέντες

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα, Τετάρτη, 21 Μαρτίου, η Έφη Ηροδότου και ο Ζαβράντωνας. Η Έφη Ηροδότου είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση, για την πρόκληση του τροχαίου, που στοίχισε την ζωή στον 17χρονο Αιμίλιο Ιωάννου, τον Δεκέμβριο του 2007, ενώ ο Ζαβράντωνας είχε καταδικαστεί το 2014 σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για την απόπειρα φόνου κατά του Κούλη Κοσιάρη.

Τόσο η Έφη Ηροδότου, όσο και ο Γιώργος Ζαβράντωνας, εξέτισαν τις ποινές τους - η Έφη θα αποφυλακιζόταν τον Αύγουστο, ωστόσο, λόγω μείωσης της ποινής της, που προηγήθηκε, αποφυλακίστηκε σήμερα.

Υπόθεση Έφης Ηροδότου

Η Έφη Ηροδότου κρίθηκε ένοχη για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω έλλειψης της οφειλόμενης προσοχής, από αλόγιστη απερίσκεπτη ή επικίνδυνη πράξη και της μή συμμόρφωσης με φωτεινό σηματοδότη. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου, τότε, Αιμίλιου Ιωάννου, στις 27 Δεκεμβρίου 2017.

Υπόθεση Ζαβράντωνα

Ο Γιώργος Ζαβράντωνας, είχε καταδικαστεί για την απόπειρα φόνου κατά του Κούλη Κοσιάρη, στην Περιστερώνα, σε επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών.

Ο Ζαβράντωνας, παραδέχθηκε ότι ήταν ένοχος στα αδικήματα της παράνομς κατοχής όπλου, της παράνομης κατοχής φυσιγγίων, παράμονης μεταφοράς όπλου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών, ο Κοσιάρης είχε τραυματιστεί στα πόδια από τις σφαίρες και ο Ζαβράντωνας δέχθηκε τραυματισμούς σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο Κούλης Κοσιάρης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση, για την ίδια υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X