ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεύθερη πτώση κάνει αύριο η θερμοκρασία

Αισθητά χαμηλότερη το Σάββατο

Η θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί αύριο. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που αναμένεται να υποχωρήσει σταδιακά το απόγευμα του Σαββάτου.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά κατά τόπους μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά, στα δυτικά και τοπικά στα ορεινά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα στα προσήνεμα ταραγμένη και στα δυτικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ το απόγευμα θα υπάρχουν και περίοδοι με ηλιοφάνεια. Τοπικά αναμένεται να πέσουν βροχές, κυρίως ελαφρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά το απόγευμα ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ταραγμένη και στα δυτικά, τα βόρεια και τοπικά στα νότια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρά δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, στα ορεινά και το εσωτερικό και μη αξιόλογη μεταβολή στις υπόλοιπες περιοχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X