ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεύθερη η 55χρονη με τις «έξτρα» 40 χιλιάδες ευρώ

Αναμένει την ολοκλήρωση των εξετάσεων η Αστυνομία

Ελεύθερη αφέθηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, η 55χρονη η οποία τελούσε υπό σύλληψη για την υπόθεση των «έξτρα» 40 χιλιάδων ευρώ, που πήρε από λάθος γυναίκας ταμία τράπεζας.

Όπως ανέφερε στο 24news ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, η 55χρονη γυναίκα δεν κατηγορήθηκε, καθώς αναμένεται η ολοκλήρωση της διερεύνησης της υπόθεσης. Τότε, μετά την λήψη περαιτέρω μαρτυρικού υλικού, εάν και εφόσον προκύψει το οτιδήποτε εναντίον της, θα κατηγορηθεί γραπτώς και θα διαβιβαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο.

Ο κ. Στυλιανού σημείωσε ότι, σε περίπτωση που δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο, μετά και την ολοκλήρωση της διερεύνησης της υπόθεσης - διερευνάται υπόθεση κλοπής - η υπόθεση θα φτάσει μέχρι και στην Νομική Υπηρεσία.

Τα γεγονότα

Την υπόθεση πρώτο ανέδειξε το 24news, το περασμένο Σάββατο, αναφέροντας ότι η γυναίκα μετέβη σε κατάστημα τράπεζας για να κάνει ανάληψη συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ωστόσο η ταμίας, από λάθος δικό της, τής έδωσε 40 χιλιάδες ευρώ περισσότερα.

Όταν το λάθος έγινε αντιληπτό, η 55χρονη κλήθηκε να επιστρέψει το έξτρα ποσό, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Τότε, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που προχώρησε στην σύλληψή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», η ταμίας, από λάθος, της έδινε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, τα οποία μετρούσε ως χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X