ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά Λεμεσού: Υπό μερικό έλεγχο

Στη μάχη και εναέρια μέσα

Περίπου πέντε εκτάρια από ξηρά χόρτα, αποκαλάμες και άγρια βλάστηση έκαψε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού και την οποία έχουν θέσει υπό μερικό έλεγχο οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην οποία προστίθεται ότι στο μέρος παραμένουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, που συνεχίζουν το έργο της πυρόσβεσης.

Νωρίτερα:

Εκτός ελέγχου μαίνεται η πυρκαγιά στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού αφού σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση υπάρχει πρόβλημα προσβασιμότητας επίγειων δυνάμεων με τους ανέμους που πνέουν στην περιοχή να δυσκολεύουν την κατάσβεση.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 οχήματα της Πυροσβεστική, 1 του Ταμείου Θήρας, 1 από το Τμήμα Δασών και πέντε εναέρια μέσα ενώ προστέθηκε και ελικόπτερο της ΜΑΕΠ.

Νωρίτερα: 

Σε κινητοποίηση βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις για κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε βορειοανατολικά του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, μέχρι στιγμής έχουν κληθεί στην περιοχή τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα της Υπηρεσίας Θήρας και ένα του Τμήματος Δασών.

Διαβάστε επίσης Τραγωδία στη Λεμεσό: Έτσι έχασε τη ζωή του ο άτυχος 56χρονος (pic)

Από πλευράς εναέριων μέσων, μεταβαίνουν τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας και τα δυο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X