ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πτώμα στη Λακατάμεια: Η σημερινή νεκροτομή ενδέχεται να ρίξει φως στην υπόθεση (Pics, Vid)

Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο

Γιάννος Λύτρας

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του νεαρού άντρα, καθώς λόγω του σκότους, είχαν διακοπεί.

Η σορός του εχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο, ενώ σήμερα θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, από την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τα γεγονότα

Νεκρός εντοπίστηκε, γύρω στις 18:20, νεαρός άντρας σε πάρκο στην Λακατάμεια, κοντά στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής. 

Το πτώμα εντοπίστηκε ημίγυμνο μέσα σε λίμνη αίματος, με τραύμα στο κεφάλι. Οι πιθανότητες για να ανακοινωθούν τα αίτια του θανάτου του απόψε, είναι ελάχιστες, ωστόσο διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, καθώς και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, καθώς και η ιατροδικαστής, Ελένη Αντωνίου.

Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι το πτώμα εντοπίστηκε στον στεγασμένο χώρο του πάρκου, όπου υπάρχει ένα στρώμα. Πιθανολογείται ότι έμενε εκεί, ενώ θεάθηκε στον χώρο από περίοικους, πρόσφατα.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και το πιθανότερο είναι να παραμείνει αποκλεισμένη μέχρι το πρωί. Παράλληλα, λαμβάνονται καταθέσεις από κάτοικους της περιοχής.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση