ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οκταήμερη κράτηση εναντίον των τριών συλληφθέντων για το κοντραμπάντο ναρκωτικών

Οι δικηγόροι τους δεν έφεραν ένσταση

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των τριών προσώπων που συνελήφθηκαν χθες από την ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορίες για κοντραμπάντο ναρκωτικών, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, και τον εντοπισμό 102 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Οι δικηγόροι των τριών υπόπτων, ενός 45χρονου Ε/κ και δυο αλλοδαπών 34 και 43 ετών, δεν έφεραν ένσταση στην κράτηση τους.

Τα γεγονότα
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν χθες υπό παρακολούθηση 45χρονο, ο οποίος επέβαινε μοτοσικλέτας και όπως διαπιστώθηκε, αυτός ακολουθείτο από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα.

Όταν επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, ο 45χρονος επιχείρησε να διαφύγει, ενώ πέταξε στο δρόμο ένα σακουλάκι. Τελικά ανακόπηκε και συνελήφθη, όπως και τα δυο πρόσωπα, 34 και 43 ετών, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Το σακουλάκι εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, σε αυτό υπήρχε άσπρη σκόνη βάρους 102 γραμμαρίων, που εκτιμάται πως είναι κοκαΐνη. Από έρευνα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε, μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό δυο χιλιάδων ευρώ.

Ανακρινόμενοι, οι τρεις ύποπτοι έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ το πρωί θα ζητηθεί, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση