ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρηξη στην Λευκωσία: Υπό 8ήμερη κράτηση ο 50χρονος ύποπτος

Συνελήφθη μετά από μαρτυρία εναντίον του

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 50χρονου κατοίκου Πάφου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Ο 50χρονος, συνελήφθη σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από σχετική μαρτυρία που εξασφαλίστηκε κατά τη διερεύνηση της έκρηξης που σημειώθηκε γύρω στις 7.25μ.μ. χθες, σε πολυκατοικία στη Λευκωσία.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19:25 χθες το απόγευμα, σημειώθηκε έκρηξη στην είσοδο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο της πολυκατοικίας και σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα απέναντι από την είσοδό της.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος.

Από την έκρηξη, τραυματίστηκε 36χρονος, ο οποίος διαμένει σε παρακείμενη πολυκατοικία και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλαστικά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Στον 36χρονο έγιναν συρραφές και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X