ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκκληση να σταματήσει η οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια ενάντια στα ζώα

Τι ζητά το Κόμμα για τα Ζώα από αστυνομία και την Υπηρεσία Θήρας

Έκκληση στους πολίτες όπως σταματήσουν να θυματοποιούν τα αθώα ζώα, κάνει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου με αφορμή το χθεσινό περιστατικό θανάτου μεγαλόσωμου σκύλου στην βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου (που εικάζεται ότι πέθανε από πυροβολισμό στο κεφάλι).

Σε ανακοίνωση του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναφέρει ότι το μέγεθος ενός ζώου είτε είναι μεγαλόσωμο είτε μικρόσωμο, δεν το καθιστά και επιθετικό ή άγριο και παρακαλεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να σταματήσει η επιθετική συμπεριφορά προς τα μεγάλα ή άλλα σκυλιά.

Σχετικά με την υπόθεση της Πάφου με τον άδικο θάνατο Βουλγάρας, το Κόμμα αναφέρει ότι θα αναμένει τις έρευνες της αστυνομίας και της αρμόδιας Υπηρεσίας του κράτους για την υπόθεση αυτή.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ζητά όπως αρχίσουν οι έλεγχοι από την αστυνομία ή και την Υπηρεσία Θήρας για την παράνομη (ή νόμιμη) οπλοκατοχή και χρήση, προσθέτοντας ότι τα κρούσματα δολοφονίας ζώων δια πυροβόλου όπλου και συγκεκριμένα αεροβόλων ή Φλομπέρ έχουν αυξηθεί «και είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα, γιατί στις πλείστες των περιπτώσεων η θανάτωση ή δολοφονία αθώων ζώων από πυροβολισμό, παρατηρείται και γίνεται μέσα σε κατοικημένες περιοχές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X