ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκαναν την βόλτα τους στην Λεμεσό με μαχαίρια και ναρκωτικά

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Ναρκωτικά και μαχαίρια, εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετά από τυχαίους ελέγχους σε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο προσώπων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.35μ.μ. χθες, περίπολα της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού. Οδηγός του οχήματος ήταν 26χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος είχε ως συνοδηγό 20χρονο επίσης κάτοικο Λεμεσού και ως συνεπιβάτες στο πίσω κάθισμα, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 30 και 18 ετών.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 20χρονου συνοδηγού, ποσότητα κάνναβης, βάρους 4,5 γραμμαρίων περίπου και ένα ανοιγόμενο μαχαίρι, μήκους δέκα εκατοστών.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε μαζί με τους τρεις συνεπιβάτες του, σε Αστυνομικό Σταθμό. Από τις ανακρίσεις που ακολούθησαν δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον των τριών και αναχώρησαν, ενώ ο 20χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνούν την υπόθεση.

Λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 2.30π.μ. σήμερα, μέλη της Ομάδας Ζ, της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος, σε δρόμο της Πάφου.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και ένα μαχαίρι, με λεπίδα μήκους 8,5 εκατοστών.

Στον 30χρονο διενεργήθηκε επίσης, προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X