ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είχαν κοκαΐνη, κάνναβη και «έκσταση» στα σπίτια τους

Διαβάστε για την επιχείρηση της ΥΚΑΝ

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 30 και 21 χρόνων προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, μετά τον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών στις κατοικίες τους.

Συγκεκριμένα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετέβησαν χθες το απόγευμα στην κατοικία του 30χρονου, για έρευνα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, που είχε εξασφαλιστεί από την Αστυνομία.

Ο 30χρονος αφίχθηκε στην κατοικία του γύρω στις 6.45 το απόγευμα, ενώ μαζί του βρισκόταν και 21χρονος. Τα μέλη της Αστυνομίας τους ανέκοψαν και προχώρησαν σε σωματική έρευνα, κατά την οποία στην κατοχή του 21χρονου εντόπισαν άσπρη σκόνη όμοια με κοκαΐνη, βάρους 6 γραμμαρίων περίπου και μαύρη συμπαγή ουσία όμοια με ρητίνη κάνναβης, βάρους 0,2 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησε έρευνα βάσει του Δικαστικού εντάλματος στην κατοικία του 30χρονου, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε αποθήκη της οικίας ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού βάρους 189 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του 30χρονου για αυτόφωρα αδικήματα. Στην κατοικία του 30χρονου εντοπίστηκε ακόμη μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και περί τα δύο γραμμάρια κάνναβης.

Έρευνα διεξήχθη και στην οικία του 21χρονου, όπου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μαύρη συμπαγή ουσία που πιστεύεται ότι είναι ρητίνη κάνναβης, συνολικού βάρους 95 γραμμαρίων περίπου. Εντόπισαν επίσης 10 δισκία που πιστεύεται ότι είναι δισκία της ναρκωτικής ουσίας «έκσταση», συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων περίπου.

Κατά τις έρευνες, στην κατοχή του 30χρονου εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 1265 ευρώ, ενώ στην κατοχή του 21χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 3100 ευρώ, χρήματα τα οποία κατακρατήθηκαν από την Αστυνομία για περαιτέρω εξετάσεις.

Εναντίον του 30χρονου και του 21χρονου εξασφαλίστηκαν στη συνέχεια Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων οι δύο ύποπτοι επανασυνελήφθησαν γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X