ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είχαν άγιο! Με κατάγματα τρεις νεαροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας

Έχασαν τον έλεγχο και αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο

Τρεις νεαροί, ηλικίας 17 χρόνων, νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από τραυματισμό τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ότι εισήχθησαν άτομα τραυματισμένα μετά από τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Αραδίππου.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού μετέβησαν στο Νοσοκομείο και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι λίγο μετά τις δέκα χθες βράδυ, 18χρονος από την Αραδίππου οδηγούσε αυτοκίνητο στην Οδό Μεσολογγίου στην Αραδίππου, με συνοδηγό 17χρονο επίσης από την Αραδίππου και επιβάτες στο πίσω κάθισμα τέσσερις 17χρονους από Αραδίππου και Λάρνακα.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι ενώ ο 18χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο στην Οδό Μεσολογγίου με κατεύθυνση την κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου, σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εισέλθει δεξιά σε παρακείμενο χωράφι, σύμφωνα με την πορεία του, να κτυπήσει σε ελιά, να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί.

Από τη σύγκρουση όλοι οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί εξέτασαν τους νεαρούς και διαπιστώθηκε ότι ένας φέρει κάταγμα αριστερής κλείδας, δεύτερος κάταγμα αυχένα και τρίτος κάταγμα οσφυϊκού σπονδύλου.

Οι τρεις νεαροί που τραυματίστηκαν κάθονταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας και κρατήθηκαν στο Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκαν.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X