ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είστε έτοιμοι για μοναδικές στιγμές στην Παραμυθούπολη;

Η Ελληνική Τράπεζα δίνει και φέτος το σύνθημα για την έναρξη των Χριστουγέννων

Οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία για να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της η Παραμυθούπολη. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δίνει και φέτος το σύνθημα για την έναρξη των Χριστουγέννων προσκαλώντας μας να ζήσουμε τη μαγεία της πιο αγαπημένης πόλη μικρών και μεγάλων. Πρόκειται γαι έναν ολόκληρο οικισμό που κατασεκυάζεται κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκατοντάδες επισκεπτών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων στην καρδιά της Λευκωσίας.

Φέτος εμφανίζεται πιο ανανεωμένη από ποτέ με νέα εντυπωσιακά παιχνίδια που θα καταπλήξουν τους μικρούς μας φίλους και δωρεάν είσοδο για όλους. Όπως κάθε χρόνο, ο Άη Βασίλης θα βρίσκεται και πάλι στην Παραμυθούπολη παρέα με τους πολύτιμους βοηθούς του και φορτωμένος με δώρα.

Δεκάδες σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές θα γεμίσουν και πάλι τη Λευκωσία με λαχταριστές μυρωδιές ενώ οι άνθρωποι της Παραμυθούπολης έχουν ετοιμάσει τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά: ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, ταχυδακτυλουργοί, θεατρικά παιχνίδια, ακροβατικά και χορευτικά shows σας περιμένουν!

Η Παραμυθούπολη φέτος θα ανοίξει στις 17 Νοεμβρίου ενώ τα λαμπερά εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 24/11/2017 ημέρα Παρασκευή στις 19:00 με συναυλία από τους αγαπημένους καλλιτέχνες Stavento και Ήβη Αδάμου. Επίσης την νύχτα των εγκαινίων θα γίνει και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα βρίσκεται στον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους ενώ ένας τυχερός επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να φύγει από την παραμυθούπολη με ένα ολοκαίνουργιο Ford Fiesta.

Χρυσός Χορηγός: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Μέγας χορηγός: ΜΤΝ
Χορηγοί: ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ, Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ, ΚΕΑΝΙΤΑ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ, Πατατάκια LAYS, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ, Εταιρία Α/φοι Λανίτης, FORD, σοκολάτες ΙΟΝ, μπάρες Nature Valley, έτοιμος καφές El café
Χορηγοί επικοινωνίας Love FM και Wiz Urban Guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X