ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ειδικές δυνάμεις ΕΦ: Οι νέες στολές και ο οπλισμός τους (vid,pics)

Τι είδαμε στην παρέλαση

Οι άντρες των ειδικών δυνάμεων της Εθνικής Φρουράς κατάφεραν και φέτος να είναι εντυπωσιακοί και να αποσπάσουν το χειροκρότημα του κοινού. Στην παρέλαση που έγινε την Δευτέρα (01/10) στην Λευκωσία είδαμε τις καινούργιες στολές καθώς και τον σχετικά πρόσφατο οπλισμό που διαθέτουν.

Οι καινούργιες στολές είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των καταδρομών με ύφασμα το οποίο διαθέτει την ιδιότητα απόκρυψης από την υπέρυθρη παρατήρηση την νύχτα.

Όσον αφορά τον οπλισμό τους παρουσιάστηκαν στην παρέλαση κρατώντας τα Tavor TAR καθώς και τα Scar (Special Operations Forces Combat Assault Rifle).

Το SCAR κατασκευάζεται σε δύο κύριες εκδόσεις. το SCAR-L ("Light") και το SCAR-H ("Heavy"). To SCAR-L είναι διαμετρήματος 5,56 × 45mm NATO ενώ το SCAR-H, 7.62 × 51 mm NATO.

Το Tavor TAR είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό σύνθετο ενισχυμένο πολυμερές υψηλής ποιότητας και σχεδιάστηκε από τον Tamir Porat, σχεδιαστή του Tavor TAR 21. Βγαίνει στην αγορά σε χρώμα μαύρο, λαδί και μπεζ (ερήμου).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση