ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφοδος της Αστυνομίας για υποθέσεις παράνομου τζόγου

Σε τρία υποστατικά -Τι εντόπισαν

Μέλη των ΟΠΕ και ΤΑΕ Αμμοχώστου, μαζί με μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων και μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, του Αρχηγείου Αστυνομίας, διενήργησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά με υποθέσεις παράνομου τζόγου και παράνομου στοιχήματος.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη βάσει δικαστικού εντάλματος σε πρακτορείο στοιχημάτων, εντοπίστηκαν δέκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονται παράνομα σε μηχανές τυχερών παιγνιδιών. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο πρακτορείο, ένας από τους πιο πάνω υπολογιστές, που βρίσκονταν σε λειτουργία, έδειχνε στην οθόνη του παράνομο ηλεκτρονικό τυχερό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης  «Ντου» της αστυνομίας σε υποστατικό στην Αγία Νάπα

Σε έρευνα που έγινε βάσει δικαστικού εντάλματος σε δεύτερο πρακτορείο στοιχημάτων, εντοπίστηκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι βρίσκονταν σε λειτουργία και στις οθόνες τους απεικονίζονταν παράνομο ηλεκτρονικό τυχερό παιχνίδι και παράνομα ιπποδρομιακά στοιχήματα. Εντοπίστηκε επίσης, μεταξύ άλλων εντύπων, εκτύπωση στην οποία φαίνεται η διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνιδιών.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τρίτο υποστατικό εντοπίστηκαν δύο εκτυπωτές και δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονται παράνομα σε μηχανές τυχερών παιγνιδιών.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στην κατάσχεση όλων των πιο πάνω που ανευρέθηκαν στα δύο υποστατικά, για τη διεξαγωγή περαιτέρω εξετάσεων.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αγίας Νάπας και Δερύνειας διερευνούν τις πιο πάνω υποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X