ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εφιαλτικές στιγμές για 63χρονη – Τέσσερα άτομα ψάχνει η Αστυνομία

Με την απειλή μαχαιριού την λήστεψαν και την φίμωσαν

Τέσσερα πρόσωπα αναζητεί η Αστυνομία Πάφου για την υπό διερεύνηση υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, διάρρηξης κτιρίου, αρπαγής προσώπου με σκοπό τον άδικο και κρυφό περιορισμό του και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, μετά από καταγγελία που έγινε από 63χρονη.

Σε δηλώσεις του ο βοηθός αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως στο διαμέρισμα της 63χρονης συνταξιούχου εισήλθαν τρία πρόσωπα ωστόσο η Αστυνομία εκτιμά ότι και τέταρτο πρόσωπο φέρεται να τους ανέμενε.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η ώρα 19:00 χτες το απόγευμα τέσσερα πρόσωπα εισήλθαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην Πάφο.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισήλθαν από ανοικτή πόρτα στο διαμέρισμα 63χρονης τα τρία εξ αυτών.


Η άθλια εικόνα στο Μακάρειο Νοσοκομείο που έγινε viral


Με την απειλή μαχαιριού φίμωσαν την 63χρονη, της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και απέσπασαν ποσό ύψους 2.500 ευρώ και χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία είπε ο κ. Τσαπής κινητοποιήθηκε αρχίζοντας τις εξετάσεις τόσο στη σκηνή όσο και στην γύρω περιοχή, προσθέτοντας πως αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως παρόλο που το συμβάν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, αυτό έχει τις ιδιαιτερότητες του απασχολεί την Αστυνομία και διερευνάται με κάθε σοβαρότητα.

Ακολούθως ευχαρίστησε τους πολίτες για τη συνδρομή τους στην εξιχνίαση πρόσφατων υποθέσεων στην Πάφο και συγκεκριμένα της κλοπής από κοσμηματοπωλείο στο εμπορικό κέντρο της πόλης .

Τους απηύθυνε επίσης έκκληση να συμβάλουν στο έργο της Αστυνομίας ενημερώνοντας την.

Νωρίτερα: 

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τη χθεσινοβραδινή ληστεία σε βάρος 63χρονης συνταξιούχου, που βρισκόταν στο διαμέρισμα της στο κέντρο της Πάφου.

Η σκηνή έχει τεθεί υπό φρούρηση και από νωρίς το πρωί ξανάρχισαν οι εξετάσεις στο μέρος για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, καθώς και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.


Αλαλούμ με την αλλαγή ώρας - Τι θα ισχύσει;


 Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 63χρονη κάλεσε σε βοήθεια και έγινε αντιληπτή από γειτονικό πρόσωπο. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Η 63χρονη τους ανέφερε πως στις 19:00 τρία πρόσωπα που φορούσαν καπέλα και γάντια παραβίασαν την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας και ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο στο διαμέρισμα της παραπονούμενης.

Όπως διαφάνηκε στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας η μετάβαση στο εν λόγω διαμέρισμα είναι εφικτή μόνο από τον ανελκυστήρα και με τη χρήση ειδικού κλειδιού από την ένοικο .Οι δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, πέτυχαν είσοδο, παραβιάζοντας την κλειδαριά του ανελκυστήρα και αφού εισήλθαν στο πιο πάνω διαμέρισμα εισήλθαν στην κουζίνα, όπου βρίσκονταν η 63χρονη.


Κύπριος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Σύδνεϋ - Είχε πάνω του στεροειδή αξίας $400,000 (pic,vid)


Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, αφού την αιφνιδίασαν με την απειλή την μαχαιριού της έδεσαν τα πόδια και τα χέρια με κολλητική ταινία και την φίμωσαν.

Ακολούθως της ζήτησαν στην αγγλική γλώσσα να τους δώσει τα χρήματα και τα χρυσαφικά της.

Στη συνέχεια οι δράστες εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο από το οποίο απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Οι δράστες πέτυχαν έξοδο από την πολυκατοικία μέσω του κλιμακοστασίου.

Η 63χρονη εξετάστηκε από ιδιώτη ιατρό, ο οποίος διαπίστωσε ότι φέρει εκδορές στα χέρια, στο λαιμό και στο πρόσωπο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως καλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X