ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το email που προκάλεσε πανικό για ετοιμόρροπο κτίριο του Δήμου Λευκωσίας

Βγήκαν έξω οι εργαζόμενοι

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα σε ένα από τα κτήρια του Δήμου Λευκωσίας, από ένα email το οποίο στάλθηκε προφανώς κατά λάθος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στο εν λόγω email το οποίο προοριζόταν για τους πολιτικούς μηχανικούς που εργάζονται στον Δήμο, στάλθηκε σε εργαζόμενο στο εν λόγω κτήριο και το περιεχόμενο του προκάλεσε πανικό, που είχε ως αποτέλεσμα μερίδα εργαζομένων να εγκαταλείψει την εργασία του και να βγει στον δρόμο.

Στο email, γινόταν ενημέρωση για την επικινδυνότητα του κτηρίου και κατά συνέπεια την ακαταλληλότητα του, καθώς χρήζει άμεσα συντήρησης. Με άλλα λόγια, το κτήριο είναι σχεδόν ετοιμόρροπο όπως μας αναφέρθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες κομμάτια από την πουρόπετρα του επταώροφου κτηρίου, που βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, είχαν αρχίσει να πέφτουν με αποτέλεσμα να τοποθετηθούν σκαλωσιές για την επιδιόρθωση τους ενώ εργαζόμενοι ανέφεραν συχνά ότι ένιωθαν το κτήριο να κουνιέται.

Ο συνδυασμός των γεγονότων αυτών, προκάλεσε αναστάτωση σε μερίδα εργαζομένων οι οποίοι βγήκαν έξω από το κτήριο και κάλεσαν τις συντεχνίες, μέλη των οποίων μετέβησαν στο Δημαρχείο Λευκωσίας μαζί με προϊσταμένους που εργάζονται στο εν λόγω κτήριο και συζήτησαν με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Η αντίδραση του Δημάρχου ήταν άμεση, καθώς ζήτησε όπως οι εργαζόμενοι εγκαταλείψουν την εργασία τους και θα ενημερωθούν εάν θα μεταφερθούν σε άλλο κτήριο τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στην ιστοσελίδα μας, από το 2012 το κτήριο παρουσίαζε προβλήματα, ενώ ήταν κοινό μυστικό η επικινδυνότητα του και πολλοί ήταν οι εργαζόμενοι που φοβόντουσαν ότι ανά πάσα στιγμή θα τους καταπλάκωνε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X