ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβαλαν φωτιά σε κλοπιμαίο αυτοκίνητο

Θεάθηκε να καίγεται σε χωράφι μεταξύ Ορόκλινης και Πύλας.

Ολοσχερώς καταστράφηκε από φωτιά, που φαίνεται ότι τέθηκε κακόβουλα, αυτοκίνητο αξίας 9 χιλιάδων ευρώ, το οποίο καταγγέλθηκε χθες από τον ιδιοκτήτη του ότι κλάπηκε, ύστερα από διάρρηξη του σπιτιού του στο Κίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για φωτιά σε αυτοκίνητο που θεάθηκε να καίγεται σε χωράφι μεταξύ Ορόκλινης και Πύλας.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Από εξετάσεις που διενήργησε στη σκηνή η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησία 53χρονου από το Κίτι, ο οποίος είναι υπάλληλος του Τμήματος Δασών, ο οποίος είχε καταγγείλει χθες το πρωί την κλοπή του από αγνώστους, στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.

Το αυτοκίνητο, η αξία του οποίου ανέρχεται στις 9 χιλιάδες ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά. Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο τέθηκε κακόβουλα.

Εντός του αυτοκινήτου όταν εκλάπη υπήρχαν μία δεντροκοπτική και μία φρακτοκοπτική μηχανή αξίας 700 περίπου ευρώ, οι οποίες δεν εντοπίστηκαν και εικάζεται ότι εκλάπησαν.

Ο 53χρονος κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 19.30 της 30/10/17 και 07.00 της 31/10/17, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και αφού πήραν τα κλειδιά στη συνέχεια έκλεψαν το αυτοκίνητό του που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης, την ώρα που έγινε η κλοπή, κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του και δεν αντιλήφθηκε οτιδήποτε.

Τόσο το όχημα όσο και οι δύο μηχανές δεν καλύπτονταν από ασφαλιστική κάλυψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X