ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο πυρκαγιές σε οχήματα κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

Ένα ατύχημα κι ένας εμπρησμός

Πυρκαγιά σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα σε μηχανοκίνητο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο δρόμο, στην περιοχή Καϊμακλί, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 01:00 η Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στην οδό Μιχάλη Καραολή, στο Καϊμακλί.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01:40.

Το όχημα μάρκας NISSAN NAVARA διπλοκάμπινο ήταν σταθμευμένο στο δρόμο. Υπέστη ζημιές στο χώρο της μηχανής και στο ταμπλό.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε ένεκα ηλεκτρικού προβλήματος στο όχημα.

Έκαψαν εκσκαφέα

Στο μεταξύ, η ώρα 08:40 χθες η Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε εκσκαφέα ο οποίος ήταν σταθμευμένος σε ανοικτό χώρο στο χωριό στους Άγιοι Τρυμιθιάς.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 09:25.

H πυρκαγιά βρισκόταν στα ελαστικά και μέρος της καμπίνας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X