ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δρόμοι ποτάμια και έντονη χαλαζόπτωση (pics, vid)

Εικόνες από την κακοκαιρία στην Κύπρο

Το δελτίο της μετεωρολογικής υπηρεσίας ενημέρωνε για καταιγίδες σε διάφορες περιοχές του νησιού που πιθανόν να συνοδεύονταν από χαλάζι.

Τα ίδιο σκηνικό αναμένεται και αύριο αφού ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που θα υπάρχουν τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Βίντεο από Kitasweather

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Σε καταιγίδα πιθανό να είναι μεταβλητοί ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας


Σήμερα η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα σε διάφορες περιοχές με την αστυνομία να ενημερώνει ότι στην περιοχή, στο δρόμο Κακοπετριάς - Καρβουνά υπάρχουν κατολισθήσεις πέτρων λόγω δυνατής χαλαζόπτωσης. Το χαλάζι επηρέασε και την Κυπερούντα με τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να δείχνουν ένα λευκό τοπίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X