ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δραματική έκκληση: Η Στυλιάνα ψάχνει δότη μυελού των οστών

Τα στοιχεία για όσους θέλουν να βοηθήσουν

Ώρες αγωνίας περνά η Στυλιάνα Μιχαήλ και η οικογένειά της, από τον Αγρό, καθώς η κοπέλα έχει άμεση ανάγκη για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών.

Η οικογένεια της Στυλιάνας έχει εκδόσει μια σύντομη ανακοίνωση, η οποία έχει λάβει ήδη μεγάλη δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να ευαισθητοποιείται και να κινητοποιείται για να παρέχει βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί.


70 αυτοκίνητα δημοπρατεί αύριο η Τράπεζα Κύπρου (Λίστα)


Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα στοιχεία που ο καθένας από 'μας μπορεί να επισκέπτεται το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για να δώσει δείγμα. 

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Έκκληση αναζήτησης συμβατού δότη για μεταμόσχευση μυελού των οστών για την Στυλιάνα Μιχαήλ. (Κόρη Κυριάκου Μιχαήλ Καννάουρου απο Αγρό).

Όσα άτομα ηλικίας 18-45 ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται στο Καραισκάκειο Ίδρυμα μεταξύ των ωρών 8:00-16:00 αναφέροντας το όνομα της κοπέλας (22 772700).


Εκδρομές μαθητών: Χάπι επόμενης μέρας, ναρκωτικά και σιδηρογροθιές


Η διαδικασία είναι απλή και δεν απαιτεί χρόνο.

Παρακαλώ όπως κοινοποιηθεί, έτσι ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να βοηθήσουμε ΑΜΕΣΑ με κάθε δυνατό τρόπο τη Στυλιάνα που βρίσκεται σε αναμονή αυτή τη στιγμή, εντός του νοσοκομείου.»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X