ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Δραματική έκκληση από 22χρονη που χτυπήθηκε από διπλοκάμπινο (pic)

Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και επισκέπτεται γιατρούς

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η 22χρονη οδηγός του μικρού οχήματος, προς όσους ενδεχομένως να γνωρίζουν κάτι για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη 5 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της οδηγού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ατύχημα συνέβη το πρωί της Τρίτης 5/6 στην περιοχή Παλλουριώτισσας στη Λευκωσία όταν το όχημα της συγκρούστηκε μετωπικά με ένα διπλοκάμπινο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος.

Στην ανάρτηση της αναφέρει πως από τη σύγκρουση εκείνη λιποθύμησε και ο ηλικιωμένος άντρας εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της μετακινώντας το όχημα του και έλεγε πως το φταίξιμο ήταν δικό της.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, η 22χρονη μάς ανέφερε ότι, μετά το τροχαίο, υποφέρει από πόνους στον αυχένα και στην σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πόδι της, καθώς και αναγούλες που προέρχονται από ίλιγγους που προέρχονται από το κτύπημα, σύμφωνα με τα όσα της έχει αναφέρει ο φυσιοθεραπευτής που επισκέπτεται καθημερινά.

Η ίδια πιστεύει ότι ενδεχομένως να χρειαστεί και ψυχολογική υποστήριξη, μετά από το τροχαίο.

Όπως μας ανέφερε, ο 85χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος της έκοψε τον δρόμο, για να στρίψει δεξιά, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Στην προσπάθειά του φύγει, την κτύπησε και στο πίσω μέρος του οχήματός της. Ωστόσο, στην συνέχεια, ο οδηγός του διπλοκάμπινου, είχε σταθμεύσει σε παρακείμενο μαγαζί. 

Από την σύγκρουση, η ίδια τραυματίστηκε και μάτωσε, ωστόσο είχε αναζητήσει το κινητό της τηλέφωνο, το πήρε, έβγαλε την ζώνη της και βγήκε από το αυτοκίνητο, από το οποίο έβγαινε καπνός.

Όπως της ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, η πρώτη της αντίδραση με το που εξήλθε από το όχημά της, ήταν να ρωτήσει εάν είχε τραυματίσει κάποιον πεζό, ενώ λιποθυμούσε συνέχεια, στο πεζοδρόμιο. Ακολούθως, ενημερώθηκε ο σύντροφός της, ενώ στην σκηνή έφτασε Αστυνομία και Ασθενοφόρο, που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί ενημερώθηκε από μέλος της Αστυνομίας ότι ο οδηγός του διπλοκάμπινου κατήγγειλε πως εκείνη προκάλεσε το τροχαίο, όταν προσπάθησε να τον προσπεράσει. Τα ίδια, πρόσθεσε η γυναίκα, υποστηρίζει και ο συνοδηγός του.

Σωτήρια ίσως αποβεί η κοινοποίηση στα social media

Μετά από την κοινοποίησή της και την έκκληση που απευθύνει για την θετική ανταπόκριση αυτοπτών μαρτύρων, ώστε να καταθέσουν τα όσα είδαν, η 22χρονη είπε ότι έχουν επικοινωνήσει μαζί της δύο άτομα, που είδαν την σκηνή και της περιέγραψαν τα γεγονότα, ακριβώς όπως τα έχει ζήσει. Μάλιστα, εξέφρασαν και την πρόθεση όπως, εάν χρειαστεί, να παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου, για να καταθέσουν τα όσα έχουν δει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννος Λύτρας, Δημήτρης Λουκά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση