ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Gary: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες

Δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα τέσσερα άτομα ηλικίας 27,36, 44 και 35 χρόνων που συνελήφθηκαν στις 14 Νοεμβρίου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας για φόνο, φόνο εκ προμελέτης του Gary Boris Χριστοδούλου 33 χρόνων από την Αγία Νάπα, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, αδικήματα που διαπράχθηκαν την 1η Νοεμβρίου 2018 στην Αγία Νάπα.

Σήμερα έληγε το οκταήμερο διάταγμα κράτησης που είχε εκδώσει τη περασμένη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ωστόσο δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον τους που να τους συνδέει με τα υπό διερεύνηση αδικήματα.


Δίκη διπλού φονικού - Αλλάζουν οι κατηγορίες για την Σάρα;


Μετά την εξέλιξη αυτή οι τέσσερις συλληφθέντες, που είναι κάτοικοι της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου αφέθηκαν ελεύθεροι χθες βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 11.00 το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου, 2018, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, αυτοκίνητο βρισκόταν ακινητοποιημένο στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα, να βρίσκεται στο ρείθρο αριστερά της λωρίδας ασφαλείας, με τη μηχανή σε λειτουργία και τα φώτα αναμμένα ενώ ο οδηγός απουσίαζε. Διαπιστώθηκε επίσης ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν θρυμματισμένο από πυροβολισμό.

Ακολούθησαν έρευνες στην περιοχή, κατά τη διάρκεια των οποίων, εντοπίστηκε ανάμεσα σε θάμνους, στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου, νεκρός ο 33χρονος, ο οποίος έφερε αριθμό τραυμάτων από πυροβόλο όπλο, τα οποία προκάλεσαν το θάνατο του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις προς διαλεύκανση της δολοφονίας του Gary Χριστοδούλου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X