ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίκη για… γερά νεύρα – Σωρεία ερωτήσεων στον Λοχία Σιαμούτη

Το κούρεμα Τζιωνή με πλαστικό μαχαίρι

Δημήτρης Λουκά

Με την αντεξέταση του δικηγόρου του Τζιωνή, Αντρέα Αναστασίου, στον μάρτυρα κατηγορίας, Σάββα Σιαμούτη, συνεχίστηκε η υπόθεση της πολύκροτης δίκης για το διπλό φονικό στην οδό Ζαλόγγου στο Στρόβολο.

Η σημερινή διαδικασία σημαδεύτηκε από εντάσεις και ενστάσεις από την κατηγορούσα αρχή ενώ για γερά νεύρα ήταν και πάλι η αντεξέταση, εξαιτίας των συνεχόμενων ερωτήσεων του συνηγόρου υπεράσπισης του υπ’ αριθμό ένα κατηγορούμενου.

Διαβάστε επίσης Στυγερή διπλή δολοφονία Στροβόλου - Πεταμένο και κλειδωμένο στο χωράφι το tablet του Τζιωνή

Σε έντονο ύφος ο Αντρέας Αναστασίου έθετε τις ερωτήσεις του προς τον Λοχία, Σάββα Σιαμούτη, προκειμένου να υπερασπίσει τον πελάτη του. Αντιθέτως ο μάρτυρας κατηγορίας ήταν ψύχραιμος όταν απαντούσε τις ερωτήσεις ενώ όταν διαφωνούσε με τον κύριο Αναστασίου ήταν αρκετά έντονος. Στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας αναφέρθηκαν οι συνθήκες κράτησης του κατηγορούμενου καθώς και στις 27/4, μέρα που έγιναν οι υποδείξεις σκηνών. Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα βρέθηκε το φονικό μαχαίρι σε μια φοινικιά στην οδό Σκιάθου 3 στην Αγλατζιά.

Διαβάστε επίσης Έντονα καιρικά φαινόμενα: Σε κινητοποίηση απόψε η Αστυνομία

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του μάρτυρα, ότι ο Τζιωνής είχε κουρευτεί με πλαστικό μαχαίρι στο κελί των κρατητηρίων. «Είχε κουρευτεί με πλαστικό μαχαίρι που του παραδίδουν μαζί με τη τροφή» είπε χαρακτηριστικά ο Λοχίας, προσθέτοντας ότι ρώτησαν τον Λοΐζο πώς το έκανε αυτό και αυτός απάντησε «μου το έμαθε ο παππούς μου.»

Η μαρτυρία του Σιαμούτη ολοκληρώθηκε και την σκυτάλη θα πάρει ο υπαστυνόμος Θεμιστοκλέους, ενώ στην επόμενη δικάσιμο που θα γίνει στις 6/12 θα παρουσιαστούν και φωτογραφίες από αστυνομικό της ΥΠΕΓΕ που έκανε περισυλλογή τεκμηρίων.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε έξω από το σπίτι που διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, tablet, που ανήκει στον Λοΐζο Τζιωνή. Το συγκεκριμένο tablet στάληκε στο εξωτερικό γιατί ήταν αδύνατο να ξεκλειδωθεί από τους ειδικούς, διαδικασία που δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση