ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαμαρτυρία κατοίκων Δρομολαξιάς - Μενεού για το υποκατάστημα του Συνεργατισμού

«Οι υπεύθυνοι που έχουν λάβει τις αποφάσεις, να κάνουν δεύτερες σκέψεις»

Πάνω από 500 κάτοικοι του Δήμου Δρομολαξιάς Μενεού διαμαρτυρήθηκαν το πρωί για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της πρώην ΣΠΕ.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας αποφασίστηκε ομόφωνα από τον Δήμαρχο το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες τις τοπικές Οργανώσεις και φορείς στο Δήμο Δρομολαξιάς Μενεού.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς Μενεού, Κύπρος Ανδρονίκου, ανέφερε ότι «διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφαση της Ελληνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα του Συνεργατισμού εδώ στο Δήμο, που αποτελείται από δύο Κοινότητες, Δρομολαξιά Μενεού και αριθμεί πέραν των 8,500 κατοίκων. Πρόβλημα είναι και για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής».

Το υποκατάστημα της πρώην Συνεργατικής εξυπηρετούσε πέραν των 20,000 κατοίκων, ανέφερε ο κ. Ανδρονίκου.

«Απαιτούμε και ζητούμε, οι υπεύθυνοι που έχουν λάβει τις αποφάσεις, να κάνουν δεύτερες σκέψεις, διότι έχουμε πληροφορίες, ότι χωρίς να ελεγχθούν αντικειμενικά κριτήρια, και χωρίς να ελεγχθούν οι αριθμοί του υποκαταστήματος, πάρθηκαν αυθαίρετες αποφάσεις για το κλείσιμο του υποκαταστήματος».

Η Δημοτική Αρχή Δρομολαξιάς Μενεού μελετά τη λήψη περαιτέρω μέτρων και προγραμματίζει σειρά συναντήσεων με τα κόμματα και με την ηγεσία της Ελληνικής Τράπεζας πριν λάβει αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της πρώην ΣΠΕ, ανέφερε ο Κύπρος Ανδρονίκου, ευχόμενος να γίνουν «δεύτερες σκέψεις» όπως είπε.

Κάτοικοι ανέφεραν σε δηλώσεις τους σε δημοσιογράφους ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να μεταφέρουν τις τραπεζικές τους συναλλαγές σε άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X