Διαγραφή χρεών στο ΦΠΑ από τα ποδοσφαιρικά σωματεία ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Ύψους 19.5 εκ

Τη διαγραφή οφειλών προς τον ΦΠΑ από τα ποδοσφαιρικά σωματεία ύψους 19.5 εκ. ευρώ, αποφάσισε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανακοίνωσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας, σε σύντομο χαιρετισμό του χθες βράδυ σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 91 χρόνων από την ίδρυση του ΑΠΟΕΛ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε αναφερόμενος στα σωματεία, ότι χθες το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τη διαγραφή 19,5 εκ. ευρώ οφειλών των σωματείων στον ΦΠΑ.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως αγαπά το ΑΠΟΕΛ γιατί κάνει περήφανους την Κύπρο, όπως επίσης αγαπά και κάθε ομάδα της πατρίδας μας.

«Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου πάντα επιτυχίες και να κάνετε την Κύπρο, όπως και την κάνατε, περήφανη. Δεν είναι μόνο τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα, η δόξα του ΑΠΟΕΛ, είναι πιο πολύ η δόξα της Κύπρου μέσα από τον ΑΠΟΕΛ όταν μας έκανε περήφανους στην Ευρώπη, μέσα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα», είπε μεταξύ άλλων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση