ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητα στην Λευκωσία (Pics)

Σοβαρές οι συνέπειες των δυνατών ανέμων

Πραγματική καταστροφή, σε περιοχές της Λευκωσίας, προκάλεσε η επιδείνωση του καιρού, με την ενίσχυση των ανέμων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, οι δυνατοί άνεμοι απέκοψαν μεγάλο δέντρο, στην οδό Άννης Κομνηνής, το οποίο έπεσε και κατέληξαν πάνω στις οροφές σταθμευμένων οχημάτων, προκαλώντας ζημιές.


ΕΚΤΑΚΤΟ: Τροχαίο με ντελιβερά στην Λευκωσία


Το ίδιο δέντρο επηρέασε και εργοτάξιο που βρίσκεται στην περιοχή.

Όπως ανέφερε στο 24News ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κλήθηκαν μέλη της που έσπευσαν στο σημείο, τεμάχισαν το δέντρο και το απομάκρυναν. Παράλληλα, είπε ότι, ευτυχώς, δεν κλήθηκε για άλλα σοβαρά περιστατικά η Πυροσβεστική.

Ισχυροί άνεμοι και το απόγευμα 

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι πολύ ισχυροί άνεμοι θα συνεχιστούν το απόγευμα και το βράδυ.

Συγκεκριμένα, το απόγευµα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά, βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές, ενώ από αργά το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση των φαινοµένων. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης και στα δυτικά παράλια κυµατώδης.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, ενώ αργότερα θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και αργότερα ως βορειοδυτικοί, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης, στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι πολύ κυµατώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X