ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν θα ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του κοινοτάρχη Καλλέπειας

Ποιες οι κατηγορίες εναντίον του

Δεν δικαιολογείται η ποινική δίωξη του κοινοτάρχη Καλλέπειας απεφάνθη η Νομική Υπηρεσία, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου απάντηση έλαβε η αστυνομική διεύθυνση Πάφου από την Νομική Υπηρεσία σε σχέση με το θέμα των καταγγελιών σε βάρος του κοινοτικού συμβουλίου Καλλέπειας για διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν την εύρυθμη λειτουργία του Συμβουλίου.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε στο ότι σε σχέση με την έρευνα που έγινε από το ΤΑΕ Πάφου αναφορικά με τις καταγγελίες εις βάρος του κοινοτάρχη Καλλέπειας Νίκου Σαββίδη και ευρύτερα του κοινοτικού συμβουλίου , η Νομική Υπηρεσία απήντησε πως δεν δικαιολογείται η ποινική του δίωξη.

Το ΤΑΕ Πάφου, είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, είχε αποστείλει για οδηγίες το σχετικό φάκελο στην Νομική Υπηρεσία με την εισήγηση ότι δεν δικαιολογείται η ποινική δίωξη του κοινοτάρχη.

Σημειώνεται πως για την πιο πάνω υπόθεση είχαν διενεργηθεί έλεγχοι από την Αστυνομία, την Ελεγκτική Υπηρεσία και το Υπουργείο Εσωτερικών

Σε δηλώσεις του ο κοινοτάρχης Καλλέπειας Νίκος Σαββίδης ανέφερε ότι και στο παρελθόν όλοι οι έλεγχοι και οι έρευνες ήταν καλοδεχούμενοι αφού το Κοινοτικό Συμβούλιο είναι προγραμματισμένο και οργανωμένο και έγινε σκληρή δουλειά με πολύ κόπο και κόστος από τον ίδιο.

Πάντοτε, συνέχισε, εφαρμόζουμε τον περί κοινοτήτων Νόμο και δεν υπάρχει διάθεση να δοθεί ευκαιρία στον οποιονδήποτε να τεκμηριώσει τις ψευδείς καχυποψίες .

Η κοινότητα της Καλλέπειας προχωρά μπροστά και δύναμη μας είναι η στήριξη της συντριπτική πλειοψηφίας των κατοίκων κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X