ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν προέβη σε καταγγελία για επίθεση μπροστά από το ΑΠΟΕΛ ο Τ/κ ταξιτζής

Προέβη σε αναφορά του περιστατικού στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου

Η τουρκοκυπριακή ένωση οδηγών ταξί Λευκωσίας στα κατεχόμενα καταδικάζει τη νέα επίθεση που φέρεται να δέχθηκε συνάδελφός τους με το ταξί μπροστά από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ στη Λεωφόρο Λεμεσού στη Λευκωσία, ενώ από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας έγινε γνωστό ότι ο οδηγός ταξί προέβη σε αναφορά του περιστατικού στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου αλλά δεν θέλησε να προβεί σε καταγγελία. Ωστόσο, παρ’ όλα αυτά, την υπόθεση ερευνά το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι αργά το βράδυ της 23ης Αυγούστου Τ/κ οδηγός ταξί προέβη σε αναφορά στους Ε/κ αστυνομικούς στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου ότι το όχημα ταξί που οδηγούσε δέχθηκε επίθεση μπροστά από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ. Κλήθηκε μεταφραστής και μέλη του αστυνομικού σταθμού Αγίου Δομετίου, ωστόσο ο παραπονούμενος δήλωσε ότι δεν ήθελε να προβεί σε καταγγελία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας όμως, πρόσθεσε, ανέλαβε παρ’ αυτά να διενεργήσει έρευνα για το περιστατικό και όταν μέλος του ΤΑΕ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παραπονούμενο, αυτός του επανέλαβε ότι δεν επιθυμούσε να προβεί σε καταγγελία.

Στη χθεσινή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της τ/κ ένωσης οδηγών ταξί Λευκωσίας, Ριφάτ Τουργκούτ γράφει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια επίθεση γίνεται μπροστά από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ και πως οι διάφορες επιθέσεις που γίνονται εναντίον Τ/κ οδηγών ταξί δείχνουν ξεκάθαρα πως η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο ενώ προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Υποστηρίζει δε ότι αυτές οι επιθέσεις αυξάνονται συνεχώς και εκφράζει την ανησυχία των οδηγών ταξί γιατί οι αρμόδιοι Ε/κ μένουν σιωπηροί μπροστά σε αυτό. Τα ε/κ μέσα μεταφοράς και οι εταιρείες ταξί κάνουν τη δουλειά τους στο «βορρά» χωρίς προβλήματα, προσθέτει.

Καλεί δε τα ΗΕ και την ε/κ «διοίκηση» - όπως αναφέρει – να προβούν σε ενέργειες όσον αφορά τέτοιου είδους επιθέσεις για να αποτραπούν τα χειρότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X