ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν περιλαμβάνεται η Κύπρος στις ακυρωμένες πτήσεις της Ryanair

Ως και την Τετάρτη

Η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται μέχρι στιγμής στους καταλόγους των πτήσεων της Ryanair, οι οποίες ακυρώνονται. Έχουν ανακοινωθεί οι πτήσεις που ακυρώνονται μέχρι και την Τετάρτη.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε αργά την Παρασκευή ότι θα ακυρώσει «40 με 50 πτήσεις καθημερινά τις επόμενες έξι εβδομάδες», αριθμός που αντιστοιχεί με λιγότερο από το 2% του πτητικού της προγράμματος.

Στην ανακοίνωσή της, η οποία είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα της αλλά και στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Twitter, η Ryanair αναφέρει ότι αρχικά ο αριθμός των ακυρωμένων πτήσεων θα είναι ελαφρώς αυξημένoς.

Οι πτήσεις, προσθέτει, θα λειτουργούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους εκτός και αν ληφθεί ηλεκτρονικό μήνυμα που επιβεβαιώνει την ακύρωση της πτήσης.

«Συμβουλεύουμε τους πελάτες να ελέγχουν την ηλεκτρονική διεύθυνση που χρησιμοποίησαν για να κάνουν την κράτησή τους», σημειώνεται.

Ειδοποιήσεις για ακύρωση πτήσεων μέχρι και την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, έχουν σταλεί στους επηρεαζόμενους πελάτες και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας..

Η Ryanair διαβεβαιώνει ακόμη το επιβατικό κοινό ότι θα συνεχίσει να στέλνει τακτικές ενημερώσεις και να προβαίνει σε αναρτήσεις με πληροφορίες για τις πτήσεις στην ιστοσελίδα της.

Εκφράζει παράλληλα τις «ειλικρινείς απολογίες της σε όλους τους επηρεαζόμενους πελάτες» της.

Οι κατάλογοι των πτήσεων που έχουν ακυρωθεί μέχρι στιγμής εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X