ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν λέει να μας αφήσει, ούτε σήμερα, η σκόνη

Πότε υποχωρεί το φαινόμενο που μας ταλαιπωρεί

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει από το απόγευµα του Σαββάτου.

Διαβάστε, επίσης: Σκόνη στην Κύπρο: Ανησυχητικά τα στοιχεία, αλλά...

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ ενώ το απόγευµα θα καταστούν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µέσες κυρίως νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και σταδιακά στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο και σταδιακά µικρή άνοδο την Κυριακή και τη ∆ευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X