ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν επηρεάζεται η Κύπρος από ακυρώσεις Ryanair ως το τέλος Οκτωβρίου

Το πτητικό πρόγραμμα της Ryanair από και προς την Κύπρο δεν επηρεάζεται

Το πτητικό πρόγραμμα της Ryanair από και προς την Κύπρο δεν επηρεάζεται από την απόφασή της να ακυρώσει έως και 50 πτήσεις καθημερινά ως το τέλος Οκτωβρίου.

Με ανακοίνωσή της η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους έχει δώσει στη δημοσιότητα όλες τις επηρεαζόμενες πτήσεις.

Οι ακυρώσεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση, «διανεμήθηκαν όπου ήταν δυνατόν, στα αεροδρόμια που αποτελούν τις μεγαλύτερες βάσεις της Ryanair και σε δρομολόγια με μεγάλη συχνότητα έτσι ώστε η Ryanair να μπορεί να προσφέρει σε επηρεαζόμενους πελάτες το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό εναλλακτικών πτήσεων και δρομολογίων έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία τους».

Οι επηρεαζόμενοι πελάτες «θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα με προτάσεις για εναλλακτικές πτήσεις ή πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους και λεπτομέρειες για το δικαίωμά τους σε αποζημίωση €261», προστίθεται.

Τα αεροδρόμια όπου θα αφαιρεθεί ένα δρομολόγιο για τις επόμενες 6 εβδομάδες είναι η Βαρκελώνη (1 από 12 δρομολόγια), Βρυξέλλες Charleroi (1 από 13 δρομολόγια), Δουβλίνο (1 από 23 δρομολόγια), Λισσαβόνα (1 από 4 δρομολόγια), Λονδίνο Stanstead (2 από 41 δρομολόγια), Μαδρίτη (1 από 13 δρομολόγια), Μιλάνο Bergamo (1 από 8 δρομολόγια), Πόρτο (1 από 8 δρομολόγια) και Ρώμη Fumicino (1 από 3 δρομολόγια).

«Αν και η Ryanair λυπάται ειλικρινά και απολογείται γι αυτές τις ακυρώσεις, σημειώνεται ότι θα επηρεάσουν λιγότερο από 2% όλων των πελατών για τις επόμενες 6 εβδομάδες και στην πλειοψηφία των επιβατών θα προσφερθούν εναλλακτικές πτήσεις την ίδια ή την επόμενη ημέρα», αναφέρεται.

Όσοι επιβάτες δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις εναλλακτικές πτήσεις που θα του προσφερθούν θα τους επιστραφούν όλα τα χρήματα που πλήρωσαν και αποζημίωση €261, προστίθεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X