ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δελτίο Καιρού: Υποχωρεί η σκόνη μένουν οι βροχές

Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Βαροµετρικό χαµηλό και αραιή σκόνη, που σταδιακά υποχωρεί, επηρεάζουν την περιοχή, ενώ από αύριο ψηλή πίεση θα αρχίσει να εγκαθίσταται.

Σήµερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αλλά το υπόλοιπο πρωί περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά µε τα φαινόµενα να γίνονται µεµονωµένα. Το µεσηµέρι και το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, στο εσωτερικό µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ αλλά στα παράλια και στα προσήνεµα ορεινά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης και σταδιακά στα προσήνεµα κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια πιθανό να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, στο εσωτερικό ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα παράλια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Αργότερα θα καταστούν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα δυτικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης ενώ στα δυτικά θα καταστεί µέχρι πολύ κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Παρασκευή και µη αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση